Wij zijn trots op onze gemaakte Mailingen

Een mailing wordt veelal in de vorm van een brief, folder of kaart verstuurd. Naast direct mail zijn ook telemarketing en emailmarketing populair. Het grote voordeel van direct mail is dat het tastbaar is. Zeker in dit digitale tijdperk wordt het steeds meer gewaardeerd om persoonlijke post te ontvangen. Veel ondernemers zijn van mening dat mailen per post duur is. De Bunschoter laat je zien dat dit een ’broodje-aapverhaal’ is. Mail die niet gelezen wordt of enkel en alleen ergernis opwekt en in de digitale prullenbak verdwijnt, is zonde van de energie en het geld. Een mailing die wél opvalt; daar gaat het om. Wij hanteren een snelle levertijd en scherpe tarieven voor het drukken of printen, de handling en de portokosten van jouw direct mailing. En wij regelen zelfs de verzending. Dus jij bent verzekerd van optimaal resultaat, zonder enige moeite.

Bespaar jij al op je portokosten?
De Bunschoter heeft een bijzonder aantrekkelijke aanbieding voor je. Wij kunnen de verzending van jouw direct mailing zeer voordelig inkopen. In een persoonlijk gesprek leggen we je dit haarfijn uit. Wij hebben met postbedrijf Sandd messcherpe afspraken gemaakt, waarvan jij optimaal profiteert. Laat ons de kosten van je direct mailing maar eens uitrekenen. Zeker weten dat we zaken gaan doen.

Smedes Fine Food B.V.

Bewerkingen: drukken, brocheren, sealen en ter post aanbieden.

Een A4 promotionele brochure met daarin de productaanbiedingen voor die maand, ingeseald met een adresdrager en ter post aangeboden.

Denkavit Nederland B.V.

Bewerkingen: drukken, afvullen zakjes diervoeding, plakken van etiketten, stanzen speciale vorm, doosjes vullen en sluiten, etiketteren.

Een verzenddoosje in speciale vorm, gestanst met een stansvorm met daarin een teaser, 2 minizakjes met diervoeding, een kaart met informatie, een begeleidende brief.

Brinck Roll Out Services

Bewerkingen: printen brieftekst en inpakken van brief met een informatieboekje in vensterenveloppen.

Het communiceren van informatie, in een persoonlijke brief, ondersteund met een informatieboekje, gecouverteerd in een enveloppe met venster.
Inclusief aanbieden ter post.