Drukkerij

Het klantverhaal van – Sunreflex Hoevelaken

‘De visie van Sunreflex Hoevelaken is: groot worden, door klein te blijven. De Bunschoter heeft dit goed en duidelijk omschreven. Precies zoals wij zijn en willen blijven.’

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Businesscase – Het Delicatessenhuis

‘Het is super gaaf om het ontwerp ook daadwerkelijk op al die kazen te zien! Ik vind het een echte spakeburgse delicatesse geworden!’

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Presentatiegids zet club in de schijnwerpers

‘Ik ben blij dat we een presentatiegids uitgeven, het is toch het visitekaartje van de club. Als ik bij andere clubs ben, kijk ik vaak in deze gidsen. Daardoor krijg je een aardig beeld hoe die verenigingen in elkaar steken.’

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van LUV Spakenburg

‘Ik ben ontzettend trots op onze nieuwe naam, huisstijl en webshop. Het past precies bij wie wij zijn.De samenwerking met De Bunschoter verliep ontzettend goed. Er is echt met ons meegedacht en mede dankzij hen hebben wij dit kunnen bereiken!

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Ik Ferdinand

‘Jarenlang overwinterden mijn man Ton en ik Liz, zijn echtgenote, op een sleepboot/ijsbreker in de haven Spakenburg/Bunschoten. Een lang gekoesterde jongensdroom van mijn man kwam alsnog uit leven op een stoer schip.

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Orthodontist Nijkerk

Henk van Diermen heeft in samenwerking met de Bunschoter een unieke flyer laten ontwerpen. De flyer moest voldoen aan de volgende eisen: compact, overzichtelijk en opvallend. Studio de Bunschoter is in gesprek gegaan en heeft op locatie wat foto’s genomen om de sfeer te proeven.

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Sandra Bonte

In een groepswoning hebben bewoners met elkaar te maken en daarom wordt regelmatig een woonoverleg gehouden. In dit overleg komen zaken aan de orde die in het belang zijn van de bewoners en/of waar men over zaken kan praten die hij/zij wil delen met medebewoners.

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Henk Peter

Het is eind oktober. De daglichtperiode wordt korter, de avonden langer. Het leven speelt zich meer en meer af in huis. We zijn op weg naar december, via Sinterklaas naar Kerst.

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Bowork

Bowork is sinds 1990 de betrouwbare partner voor het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en aanverwante artikelen.

Lees het klantverhaal
Drukkerij

Het klantverhaal van Koelewijn’s Haringinleggerij

Koelewijn’s Haringinleggerij BV is al sinds 1931 een uniek en innoverend familiebedrijf. Meer dan tachtig jaar later en twee generaties verder mag het bedrijf zich een alom bekende groothandel noemen, met een zeer groot assortiment vis en visproducten.

Lees het klantverhaal

Het klantverhaal van JAC Hensen

Op het gebied van marketing & communicatie werken Jac Hensen en De Bunschoter samen. De mannenmodezaak groeit snel en heeft maar liefst elf vestigingen en een webshop. De roots van het bedrijf liggen in Amersfoort, waar tevens het hoofdkantoor gevestigd is.

Lees het klantverhaal

Het klantverhaal van KIKI

In het voorjaar van 2012 kwam De Bunschoter in contact met Ron en Hester Baars voor hun gastouderbureau Vigo’s en daaraan gerelateerd het door Hester ontwikkelde lesprogramma KIKI – kansen in kinderen. Aan De Bunschoter werd een offerte gevraagd voor drukwerk.
Van het een kwam het ander en het bleek dat Hester bezig was om een lespakket op te zetten voor voorschoolse educatie. Natuurlijk moet je dan klein beginnen.

Lees het klantverhaal

Het klantverhaal van Maggy’s

In 2012 ontwierp De Bunschoter in nauwe samenwerking met het team van Maggy’s Mode een glossy. Met deze speciale uitgave van maar liefst 67 pagina’s en een in goud gehulde cover sleepte de modewinkel de ING Retail Jaarprijs voor beste zelfstandige winkel van Nederland binnen. Het begin van een intensieve samenwerking was geboren. De Bunschoter is niet alleen een partner voor drukwerk, maar wil ook meedenken als het gaat om de totale presentatie van uw bedrijf.

Lees het klantverhaal

Het klantverhaal van Twizst

In een kort tijdsbestek hebben we Twizst kunnen voorzien van divers promotiemateriaal. In de meestal hectische periode voor een opening, hebben we gekozen voor korte lijnen. Dit betekende dat Twizst één contactpersoon en één vormgever kreeg toegewezen. In nauw overleg en door snel te schakelen hebben we veel kunnen realiseren.

Lees het klantverhaal

Het klantverhaal van Snel ERA Makelaars

Het vangen van een complete bedrijfspresentatie, interviews met klanten en leveranciers, en promotie van het bedrijf in 1 presentatiemagazine, dat was de doelstelling van Gerrit.

Lees het klantverhaal