Do’s en don’ts bij autobelettering

Met autobelettering wordt jouw auto of bedrijfswagen een rijdend visitekaartje. Een mooi ontwerp zal de naamsbekendheid van jouw merk of bedrijf zeker vergroten.

Lees meer

‘Héééé… Biertje?

Begin van deze eeuw werd hij in één klap ‘wereldberoemd in Nederland’ met de kreet ‘Héééé… Biertje?’ We hebben het natuurlijk over de skileraar Rudi uit de tv-reclame van Heineken.

Lees meer

Jubileumkrant, uw eigen krant waar de vonken vanaf springen!

Heeft u in het nieuwe jaar een jubileum te vieren van uw bedrijf? Gefeliciteerd!
Al gedacht aan hoe u dit jubileum vorm wilt gaan geven? Wat vindt u van een eigen jubileumkrant?!

Lees meer

De Bunschoter kerstkaart fotoshootactie!

Dit jaar een leuke kerstkaart versturen, maar geen leuke foto? Bekijk dan deze gave actie! Een fotoshoot + digitale foto + 25 kerstkaarten voor maar €65,-!

Lees meer

Verras uw relatie met een persoonlijk kerstgeschenk

Kerstpakket in huisstijl – wijnkist met eigen opdruk – flessenhanger met logo of een persoonlijk wijnlabel? Bij De Bunschoter kan het allemaal! Laat uw bedrijfslogo op uw relatiegeschenk drukken of voeg een persoonlijke boodschap toe. Zo zorgt u ervoor dat uw relatie niet vergeet waar het kerstgeschenk vandaan komt!

Lees meer

Blog | Het juiste etiket voor uw product

Bent u op zoek naar het juiste etiket voor uw product? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit etiketten in vele soorten, vormen, maten en bedrukking voor een scherpe prijs. Dat zeker blijft plakken!

Lees meer

Geef uw relatie een geschenk

Bij De Bunschoter geloven we in ‘The Experience of Giving!’ als basis voor het bouwen en versterken van relaties met uw potentiële klanten en bestaande relaties. Wist u bijvoorbeeld dat een relatiegeschenk in 90% van de gevallen langer dan een jaar in gebruik blijft?

Lees meer

It’s almost Christmas time

De mooiste tijd van het jaar is weer in zicht. Naast een relatiegeschenk mag een kerstkaart natuurlijk niet ontbreken. Verspreid het fijne kerstgevoel met een mooi ontworpen en persoonlijke kerstkaart.

Lees meer

Presentatiegids zet club weer in de schijnwerpers

Veel voetbalclubs geven jaarlijks bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen een fraaie presentatiegids uit. De drie lokale voetbalverenigingen vormen daar geen uitzondering op.

Spakenburg, IJsselmeervogels en Eemdijk presenteren zich daarmee op professionele wijze aan hun leden, sponsors en collega-verenigingen. De gidsen bieden een kijkje in de keuken van de club. Gelardeerd met fraaie foto’s geven de interviews en informatieve teksten een breed beeld van de club. Presentatiegidsen worden gezien als visitekaartjes en tonen aan dat de vereniging bruist en zich graag wil profileren.

Lees meer

Uw bedrijf een jaar lang in de spotlights!

Dat kan! Heeft u al gedacht aan een bedrijfskalender met uw eigen logo erop?!

We naderen alweer bijna het einde van het jaar en dit betekent als bedrijf zijnde… kerstgeschenken. Dit kan natuurlijk altijd een fles wijn zijn, maar waarom niet een praktisch geschenk? Een geschenk welke op de werkvloer goed gebruikt wordt en waar dagelijks meerdere malen naar gekeken wordt. Zet uw bedrijf een jaar lang in de spotlights met de bedrijfskalender. Leuk om te geven en handig om te krijgen.

Lees meer

Beleef uw vakantie  elke dag weer

Kunt u geen genoeg van al die vakantiefoto’s krijgen? Doe er wat mee.

Eenmaal thuisgekomen wilt u het liefst al die beelden delen met het thuisfront. Natuurlijk houdt u de herinneringen in uw hoofd, maar door af en toe de beelden weer terug te zien, wordt de herinnering weer levendig.

Lees meer

Valt u binnenkort ook op de deurmat?

De Bunschoter is uitgebreid met een nieuwe printer. Dit Digital Multi-Media Print Systeem is uitermate geschikt voor het full colour printen van documenten, kaarten, boekjes, banners tot 1.20 meter lang en enveloppen met of zonder venster! Een papierdikte van maar liefst 500 gram per m2 kunnen wij nu voor u bedrukken.

Lees meer

Zomerfotoactie bij De Bunschoter

Yes!! Het is weer zover… zomervakantie! En dat betekent bij De Bunschoter de jaarlijkse zomerfotoactie. Dit jaar gebeurt dit in samenwerking met Heinen & Hopman Installaties.

Lees meer

Met vlag en wimpel slagen bij De Bunschoter

Wist u dat wij ook een ruim assortiment aan vlaggen hebben? Hoe mooi is dat als u van een kilometer afstand uw bedrijfslogo heen en weer ziet wapperen of juist niet ziet wapperen, maar mooi strak bevestigd aan de muur ziet hangen.

Lees meer

Blog | Een zomer-bucketlist voor uw bedrijf!

De zomervakantie staat weer voor de deur. Een periode waar al lang naar uitgekeken wordt en waarvoor de plannen al maanden terug zijn gemaakt. Veel mensen gaan op pad ,maar er zijn er ook die nog aan het werk zijn of thuisblijven.

Lees meer

Blog | Lekker eten in het buitenland. Waar let je op?!

Francelle haar keuze voor een restaurant in Mallorca. Wanneer we op vakantie gaan in het buitenland willen we natuurlijk ook lekker kunnen eten, maar waar letten we dan op voordat we een restaurant kiezen?! Vorige week is Francelle een heerlijk weekje op vakantie geweest naar Mallorca. In deze blog vertelt zij waar zij op gelet heeft en op welk restaurant haar keus uiteindelijk is gevallen.

Lees meer

De Bunschoter loves babies!

Wij van De Bunschoter houden ervan om met u mee te denken, leuke ontwerpen te maken én te laten zien. Dit geldt ook voor de geboortekaartjes. Het kan best lastig zijn om het juiste geboortekaartje te vinden. Het is tenslotte een heel blijde gebeurtenis en de hele wereld mag het weten als het zover is. En dus moet het wel een ‘vol verwachting klopt ons hart’-kaartje worden, net als het wachten op het kindje.

Lees meer

Met mijn tas in de huppelpas

Want dat is wat wij voor uw tassen willen en kunnen creëren. Helemaal in je sas met je eigen tas! Hoe gaaf is dat, als mensen met een eigen tas van jouw bedrijf door de stad lopen?! De mensen vinden het prettig en klantvriendelijk om een tas te mogen ontvangen en jouw logo huppelt meerdere malen door de stad en daarbuiten. En dus weer meer reclame voor uw bedrijf.

Lees meer

Blog | In een krant adverteren… ouderwets of niet?!

Alles wat 50 jaar geleden in was, komt nu allemaal weer terug. Het verschil is alleen dat de krant en de advertenties nooit weg zijn geweest en dus zeker niet ouderwets zijn.

Lees meer

Blog | Wat doet een website met jouw bedrijf?

Wat doet een website met jouw bedrijf? Nou heel veel! Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor u op een rij.

Lees meer
http://www.debunschoter.nl/menukaarten-ontwerpen-drukken-en-printen-bunschoter/

Menukaarten ontwerpen, drukken en printen bij De Bunschoter.

Menukaarten maken wij in alle soorten en maten. Of het nu is voor een cafetaria of voor een luxe restaurant. Wij zorgen voor de perfecte uitstraling van uw producten

Lees meer

Maak kennis met  Bart ter Beek

Heeft u al kennisgemaakt met onze nieuwe medewerker? Bart ter Beek is sinds een maand werkzaam bij De Bunschoter. De 26-jarige Bart is afkomstig van Match-day.

Lees meer

Kies het juiste medium voor uw  kerstboodschap

De feestdagen komen er weer aan. Het einde van het jaar komt in zicht en dat is straks ook weer duidelijk te merken aan alle kerstkaarten en lekkernijen die we zullen ontvangen van onze relaties. Wat ons opvalt, is dat veel bedrijven ervoor kiezen hun kerstboodschap via een e-mail te versturen. Een goedkope oplossing natuurlijk. Maar is het een verstandige keuze?

Lees meer

Maak kennis met  Francelle ter Beek

Francelle ter Beek werkt inmiddels alweer zeven jaar bij De Bunschoter en houdt zich als dtp’er vol enthousiasme bezig met het ontwerpen voor de krant, advertenties, posters, flyers en ander drukwerk. Hoog tijd om haar beter te leren kennen!

Lees meer

Maak kennis met  Jan Muijs

Jan Muijs is al jarenlang een vaste kracht van de Bunschoter. Als journalist is hij altijd overal van op de hoogte. Tijd om de rollen om te draaien en ons eens in hem te verdiepen!

Lees meer

Drie tips voor het maken van een winnende foto!

Het is zomer! En dat betekent dat De Bunschoter/DB-TV de jaarlijkse zomerfotoactie houdt. Dit jaar gebeurt dit in samenwerking met Geotherm, uw lokale specialist in zonnepanelen

Lees meer

Maak kennis met Ivan Hartog

Ivan Hartog runt al jaren samen met zijn broer David familiebedrijf De Bunschoter. Als leidinggevende in de drukkerij houdt hij zich bezig met al het drukwerk. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!

Lees meer

Blog | Drie tips voor een goede huisstijl

Een herkenbare huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf. Het zorgt voor herkenning en draagt bij aan uw naamsbekendheid en identiteit. Bovendien onderscheidt u zich ermee van concurrenten. Maar hoe komt u nu tot een effectieve, herkenbare huisstijl? De vormgevers van De Bunschoter geven u drie tips!

Lees meer