Klantverhaal Koelewijn’s Haringinleggerijt

Met de bouw van de nieuwe rokerij stond de directie van Koelewijn’s Haringinleggerij voor de grootste uitdaging in haar bedrijfsgeschiedenis. Nu de klus is geklaard, vermengen gevoelens van opluchting, trots, blijdschap en dankbaarheid zich met elkaar.

Lees meer

Klantverhaal Spakenburgse Vishandel Van der Goot

De aanschaf van een nieuwe verkoopwagen was voor Spakenburgse Vishandel Van der Goot aanleiding De Bunschoter te vragen het ontwerp voor bestickering van de wagen te maken en de huisstijl te vernieuwen. Het resultaat mag gezien worden!

Lees meer

Als zoete broodjes over de toonbank | Bakkerij Ru van Wouter van Geurten

De winkel van Bakkerij Ru van Wouter van Geurten is vernieuwd! Allerlei werkzaamheden in de omgeving maakten dat Ru van Wouter van Geurten vanaf 2013 met tussenpozen moeilijk bereikbaar was. De realisatie van de waterkering was recent het sluitstuk.

Lees meer

Klantverhaal met Danny van Dijk | Nautilus Health Club | Nijkerk

De Bunschoter kreeg de vraag om wat voor de kale muren in bepaalde ruimtes te creëren. In samenwerking met Nautilus hebben wij muurstickers, deurstickers en een banner mogen ontwerpen, welke passen bij de specifieke ruimtes.

Lees meer

Nieuwe start voor City Hairshop

City Hairshop heeft een nieuwe start gemaakt. Per 1 april nam Jisca de Graaf de kapperszaak over van haar moeder, die bijna 33 jaar actief was in het kappersvak.

Lees meer

Het klantverhaal van Twizst

In een kort tijdsbestek hebben we Twizst kunnen voorzien van divers promotiemateriaal. In de meestal hectische periode voor een opening, hebben we gekozen voor korte lijnen. Dit betekende dat Twizst één contactpersoon en één vormgever kreeg toegewezen. In nauw overleg en door snel te schakelen hebben we veel kunnen realiseren.

Lees meer