Het familiebedrijf De Bunschoter vindt zijn oorsprong in de uitgeverij die in 1928 opgericht is. Bort Hartog volgde in 1967 zijn vader Frik op. In de jaren daarna heeft hij zijn ideaal verwezenlijkt door het uitbreiden van de onderneming in 1976 tot een goedlopende uitgeverij/drukkerij.
De drukkerij is in 1991 van Voltaweg 31 verhuisd naar nieuwbouw op Celsiusweg 1-5 in Bunschoten. De uitgeverij bleef op de Broerswetering in Spakenburg, maar kreeg in 1990 een geheel nieuw pand. Op 1 juni 2015 zitten beide bedrijven onder één dak aan de Celsiusweg. Het familiebedrijf De Bunschoter wordt momenteel gerund door David en Ivan Hartog, zoons van Bort. Zij namen in 2005 de drukkerij over en in 2009 volgde de overdracht van de uitgeverij.
Het familiebedrijf De Bunschoter kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit, waarbij vakmanschap gekoppeld wordt aan hard werken. De klant is koning. Dit wordt vaak geroepen, maar door De Bunschoter waargemaakt.
’Door goed te communiceren zullen er dingen veranderen, groeien en uitbloeien tot iets moois.’ Voor verandering is lef nodig, een frisse blik en samenwerking. Dat is precies waar de Bunschoter voor staat.
Dat brengen we tot uitdrukking in ons nieuwe, frisse logo, dat we vorig jaar in de markt hebben gezet. Dit logo staat symbool voor de samenwerking tussen de klant, onze uitgeverij en onze drukkerij. Een krachtige drie-eenheid.
Het begint met het idee, de wens, het doel van de klant. Met onze kracht als dé mediapartner voor de regio en onze experts in tekstschrijven, vormgeving en drukwerk creëren we samen verrassende, effectieve en hoogwaardige communicatie. Zo zetten we nieuwe ontwikkelingen in gang, maken we groei mogelijk en creëren we een prachtig resultaat voor onze klanten.
Sinds 1 juni zitten – zoals al vermeld – beide bedrijfsonderdelen van de Bunschoter onder één dak, op Celsiusweg 1. Daardoor wordt onze slagkracht vergroot, sluiten beide bedrijfsonderdelen beter op elkaar aan en kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn.
De synergetische voordelen zijn groot. Er kan onderling sneller worden geschakeld, het serviceniveau vergroot en de kwaliteit nog verder verbeterd. De dienstverlening aan de klant bereikt een hoger level. Zijn product krijgt absoluut meerwaarde.
De Bunschoter is toekomstproof. De klanten varen er wel bij.
U bent van harte welkom op Celsiusweg 1.