Wij zijn trots op onze gemaakte kranten

De Bunschoter

De Bunschoter verschijnt op maandag en vrijdag als een abonnementenkrant en op woensdag huis aan huis.

Hét nieuwsblad van de gemeente Bunschoten. De enige zelfstandige krant in Nederland die nog wekelijks met meerdere edities per week uitkomt. Dit wordt geheel in eigen beheer gedaan. De Bunschoter is een van de pijlers die zorgt voor de grote saamhorigheid in Bunschoten-Spakenburg.

Snel Era woonspecial

(oplage 50.000 stuks, 10x per jaar).

In nauwe samenwerking met het personeel van Snel-Era makelaars wordt 10x per jaar een krant uitgebracht. Hierin o.a. het laatste nieuws over de woningmarkt en een overzicht van het huizenaanbod in de regio Amersfoort en omstreken.

Cultuurkrant

(oplage 8500 stuks, jaarlijks).

Jaarlijks organiseert het Cultuur Platform Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk in september de Kunstmaand. Elk jaar kunnen inwoners en belangstellenden genieten van een ruim cultureel aanbod.
In deze speciale editie van De Bunschoter leest u alles over September Kunstmaand.

HVBS

(oplage 8500 stuks, éénmalig).

Ter promotie van het 40-jarig bestaan heeft de Handbal Vereniging Bunschoten Spakenburg een eigen krant uitgebracht. Deze uitgave is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de redactie en de advertentie afdeling van de Bunschoter.

Samen Rood

(oplage 50.000 stuks, 3x per jaar).

Bij de opening van het seizoen 2014-2015 heeft IJsselmeervogels een presentatiekrant uitgegeven. Deze valt in de wijde omgeving van Bunschoten-Spakenburg huis-aan-huis op de mat. Daarnaast brengen de ‘rooien’ vlak voor de dorpsderby – tussen Spakenburg en IJsselmeervogels – een speciale op deze wedstrijd gerichte info-krant uit.