Reclame en Sign

Laat je bedrijf bestickeren!

Met bestickering maak je op een doeltreffende wijze reclame voor je bedrijf. Je auto, bedrijfs- of verkoopwagen is zo een rijdend visitekaartje. Maar natuurlijk ook je kantoor of bedrijf. Je onderneming wordt onder de aandacht gebracht bij bestaande én potentiële klanten.

Hoe je dit het beste doet? Wij helpen je graag om de juiste aspecten in kaart te brengen.

Een veelgebruikte oplossing voor marketingdoeleinden is een raamsticker. Natuurlijk kun je raamstickers ook gebruiken om discrete privacy te genereren in bijvoorbeeld vergaderruimtes op kantoor.

Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers. Zo trek je bezoeker en klant letterlijk over de streep! Raamstickers kunnen ook worden ingezet om een specifieke sfeer te creëren voor iedere ruimte. Uit onderzoek is gebleken dat de beste ideeën ontstaan wanneer medewerkers in een kantoor werken waar aandacht is besteed aan de aankleding.
Of kies voor een rijdend visitekaartje. Laat je auto bestickeren of wrappen. Op basis van je huisstijl of wensen wordt een ontwerp gemaakt waarmee je voor de dag kunt komen. We adviseren je graag om op een juiste manier je bedrijf tussen alle andere voertuigen eruit te laten springen.

Je auto krijgt een geheel nieuwe look. Het voertuig wordt helemaal of gedeeltelijk ingepakt in een folie. Het CBR heeft onderzocht dat een auto met bestickering per maand gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft.

Met name in files is autobelettering effectief gebleken en dit geldt met name voor de achterkant van de auto. De beste plek voor autobelettering dus. En wil je een voor een actie een tijdelijke boodschap overbrengen? Denk dan eens aan magneetstickers, die eenvoudig zijn aan te brengen en makkelijk weer zijn te verwijderen.

Weet waar je op moet letten bij het bestickeren van je bedrijfswagen, wij hebben de do’s en don’ts voor je op een rijtje gezet!

Informeer naar de vele mogelijkheden.