Wij zijn trots op onze ontwerpen

De Boei: centrum voor welzijn en hulpverlening

Doel
Middels een nieuw logo en huisstijl De Boei duidelijk en herkenbaar onder de bevolking brengen. De Boei is een aanspreekpunt voor welzijn en hulpverlening, op elk gebied, voor alle inwoners, jong en oud Voorheen waren allerlei op zichzelf functionerende organisaties actief, deze vallen nu onder de paraplu van de Boei.

Producten
Nieuw logo en huisstijl, brochures, posters en flyers, kabelkrant-commercials.

Gemeente Bunschoten

Doel
De lokale bevolking meer gebruik laten maken van het digitale loket van de gemeente Bunschoten. Hierin moest vooral het lokale aspect naar voren komen. Hiervoor zijn 6 verschillende beelden en slogans ontwikkeld die op producten naar voren komen.

Producten
6x commercials op de lokale tv, 6x advertenties, 6x flyers, roll-upbanners.

Praktijk in gesprek

Doel
Vormgeving van het door Ellemiek Tempelaar bedachte bordspel ‘In gesprek’. Dit spel is bedoeld als werkvorm om effectief te communiceren en doelgericht te discussiëren.

Producten
Spelbord van ontwerp tot technische realisatie, spelkaartjes, handleiding, A5-flyer ter promotie, verpakkingsmateriaal van ontwerp tot technische realisatie.

De Spatel

Doel
Totaal ontzorgen van de klant; ontwerp en uitvoering van alle huisstijl elementen in de IJssalon.

Producten
Logo-ontwerp, menukaart, prijskaartjes, ijsbonnen, knipkaarten, ijsbekers en raambestickering.

Maggy’s

Doel
De winkel krijgt een totale metamorfose en de huisstijl moet daarbij aansluiten. Daarnaast willen we samen met de klant meedeken hoe het logo kan worden doorgevoerd in de winkel.

Producten
Nieuw logo-ontwerp. Logo vertalen naar 3D-ontwerp in etalage, van ontwerp tot technische realisatie.

Hakron: Trendsetters in de bouw

Doel
Het duidelijker in beeld brengen van de diverse divisies die onder Hakron werkzaam zijn.
Hierbij moest de bekendheid van het al bestaande beeldmerk intact blijven. Voor het bestaande beeldmerk is een ‘bouwkubus’ geplaatst met een eigen kleur en pay-off voor elke divisie. Dit beeldmerk en de divisie kleuren zijn doorgevoerd in alle bedrijfsuitingen van deze divisies; Hakron beton en woningbouw, Hakron installatie, Hakron Terwa, Certacon, Innofix.

Producten
Nieuwe logo’s, complete huisstijl, website, beursaankleding, posters, wagenpark, kleding, formulieren, catalogus.